Футболно дерби в Община Елин Пелин

В община Елин Пелин, Кметът Ивайло Симеонов продължава да изненадва жителите с различни спортни и здравни активности за деца и възрастни – Кампания Лято 2023. Спортните доброволци на ФК „Академия Мургаш“ ще се включват в предизвикателството да изведат на терен не само децата, но и възрастните на спортното игрище. Те ще проведът импровизирано дерби, защото спортът е за всички. Отборите „Нови хан“ и „Гара Елин Пелин“ ще се изправят един срещу друг в петък, на 07.07.2023 г на футболно игрище с. Нови хан. Жителите ще могат да се наслъдят на още едно дерби, което ще се проведе в сряда на 19.07.2023 г на игрище Арена „Мусачево“ между отборите „Мусачево“ – „Равно Поле“.
От страна на ФК „Академия Мургаш“ ментори на спортните доброволци ще бъдат Александър Станоев, Милен Филев и Асен Вутев.
Рефери на събитията: Ивайло Анев, Кристиян Иванов и Атанас Георгиев.

За 26.07.2023 г., ФК „Академия Мургаш“ е оставил голямата изненада на градския стадион „Васил Левски“ в град Елин Пелин.

Ще бъде изтеглен жребий и на терена ще бъдат предизвикани кметове и кметски наместници, представители на Общински съвет – Елин Пелин, треньорите на академията, родители, както и общинска администрация!
Час на събитията: 19.00
Следим с интерес кампанията, в която спорт и здраве, носят цветно настроение за малки и големи.