Parichkova Design Lab отвя конкуренцията

Parichkova Design Lab покорява върхове и вече е много популярна в интериорните среди. След реализацията на множество апартаменти, на които показаха лукс и стил в сграда „Резиденция 63“, веднага бяха забелязани и оценени от най-добрите в бранша. Отзвукът в медиите беше зашеметяващ и дори „Градът Медия Груп“ ги поканиха като официални гости на своето изложение „RESIDENTIAL EXPO 2023“, което се проведе на 8 юни. Там бяха представени най-добрите жилищни имоти, предприемачи и строители, както и най-новите и иновативни сгради в София. На събитието гост-лектор бяха „Паркетен стил“, които са предпочитан партньор на Parichkova Design Lab.


На въпросът къде се крие тайната на успехът им, основателката на Parichkova Design Lab – Анелия Паричкова споделя: „Създаваме красиви и функционални пространства, които вдъхновяват и радват нашите възложители. Вярваме, че интериорният дизайн е повече от естетика – той трябва да подобрява живота ти и да отразява твоята личност. От концепцията до завършването на проекта“.

Интериорното студио е специализирано в проектирането на вътрешно обзавеждане на апартаменти, къщи и обществени пространства, както и в дизайн на мебели и планиране на пространствено оформление. Извършват комплексно проучване, консултиране и проектиране. Също така се ангажират и с цялостната реализация на проекта – ремонтната дейност, покупка, доставка и монтаж на всички мазилки, подови настилки, мебели, осветителни тела, аксесоари и други продукти включени в проекта. Интересното в случаят е, че част от Parichkova Design Lab е агенция за недвижими имоти, с което олесняват изцяло възложителите и инвеститорите и са в готовност да им съдействат не само с обзавеждането на апартаментите им, но и с намирането им. Освен това можете напълно да им се доверите и да отдават вашето жилище, което преди това е превърнато в неповторимо и стилно от дизайнерският им екип. Това впечатлява строителните предприемачи и качествата на Parichkova Design Lab не остават незабелязани. Дори „ТЕХНО-ЕНЕРДЖИ” ООД се доверява на чаровната Анелия Паричкова и й възлагат общите части на едни от най-значимите си три иновативни сгради в луксозен затворен комплекс, намиращи се в тузарския столичен квартал „Манастирски ливади“.

Екипът на Parichkova Design Lab е впечатляващ, предлагат модерен и иновативен дизайн, който придава живот на целия интериор. Дизайнери, мебелисти и строители залагат на качеството, стилът и уютът. Очарователни със своята непринуденост, не се спират пред нищо, за да завършат поетите ангажименти в срок, така че възложителят да е изцяло доволен.

Parichkova Design Lab cе нарежда сред най-динамично развиващите се компании в бранша, а основателката Анелия Паричкова твърдо заявява: „Детайлът е от изключителна важност. Един интериорен проект е успешен, когато в него са изпълнени три неща: отразили сме желанията на възложителя; запазили сме собствения си почерк и когато реализацията е надминала очакванията“.

Автор: Сибила Кусева