Владо Михайлов тръгва на национално турне

Владо Михайлов тръгва на музикално турне заедно със „Сленг“, „П.И.Ф.“ и Никеца в пет града. Концертите са обединени от заглавието „The Winner Tour“, което е естествено продължение на победата му в последния сезон на телевизионното шоу „Като две капки вода“. Арт директор на турнето е Рафи Бохосян, научи ДУМА от Татяна Павлова, Artvent. Концертите започват от София – 21 август, следват Пловдив – 20 август, Варна – 31 август, Бургас – 20 септември, Плевен – 21 септември.

„Очаквам с нетърпение това турне. Постарали сме се шоуто да е взривоопасно. Ще има много изненади. Ще изпеем най-емблематичните песни на „Сленг“, „П.И.Ф.“, както и някои по-нови парчета. Включили сме и най-любимите песни на „Сафо“, с които започна моят музикален път. С тях ще открием и ще завършим концертите. Ще си партнираме и с Никеца“, разказва за турнето Владо Михайлов.

Владо Михайлов е актьор, певец и автор на песни. Сред музикалната публика е познат като фронтмен на групите „Сафо“, „Реуинд!“ и „Сленг“. Участвал е два пъти в конкурса „Евровизия“ – с „Екуинокс“ и Кристиан Костов. Често е на музикалната сцена с група „П.И.Ф.“ като гост-изпълнител. Има множество награди за музика със „Сафо“, сред които „Дебют на годината“ (2003), „Група на годината“ (2004), „Песен на годината“ – „Пустинна земя“, и др.

Кариерата му в киното и в телевизията започва през 2004 г. Участвал е в повече от 70 чуждестранни и български продукции, партнирайки си с актьори като Салма Хайек, Ейдриън Броуди, Гай Пиърс и др. Българската публика го познава от филмите „Възвишение“ и „Нокаут, или всичко, което тя написа“, както и от сериала „Братя“. Предстои да го видим във филма „Защото обичам лошото време“, в който си партнира с Неда Спасова. Владо е и една от звездите на мюзикъла у нас с ролите си във „Фантомът на операта“, „Мамма миа!“, „Исус Христос Суперзвезда“, „Клетниците“. На театралната сцена си партнира успешно с Йоанна Темелкова в пиесата „Аз и Ти, преди Ние“.

автор:Дума

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *