Действията на властта относно паметника са незаконосъобразни

Правителството продължава да потъпква правото на глас и на изразяването на гражданска позиция. Днес по съмнителна заповед на областния управител, назначен от ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ, беше ограден с метални платна целия Паметник на Съветската армия. Оградите не бяха поставени снощи, когато имаше явни заявки от радикално настроени субекти за сблъсъци, а днес  под съмнителен предлог за съмнителна опасност от разрушаване на паметника. Само искам да напомня, че преди две години така беше заграден и Паметника на свободата на Шипка под предлог, че има опасност от срутване, каквато нямаше.

Очевидно е, че на някого му пречи това, че сме свободни и изказваме гражданската си позиция и сме несъгласни с въвличането на страната ни във война с нарушаване на български закони и международни договори.  Очевидно на правителството не му трябва демокрация, а фашизъм или „майдан“. Вероятно и двете ще му помогнат да постигне целите си, възложени му от американския господар. След това българският народ ще плаща последствията, а настоящите управляващи ще са на някой остров, както сами казват в изтеклия от предизборната среща на ПП-ДБ запис. Запис, в който бяха заявени намерения, които днес се реализират дума по дума и ден след ден.

С действията си управляващите от ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ-СДС заместиха футболните привърженици и нарушиха сигурността в София. Превърнаха центъра на столицата в окупирана територия, заградена с метални огради, в която с глупави манипулации полицията се надлъгва с гражданите, за да ги изведе насила извън загражденията. Заповедите и действията на полицията ще се окажат незаконосъобразни, защото ще са основани на нареждания, издадени на база на незаконна заповед на областния управител. Както по времето на Ковид 19 беше нарушаван закона, така е нарушаван и днес с повод и без повод.

В опитите си да всява разделение в София управляващите сами поставят себе си в незаконни и леко комични  ситуации. Власт, която се опитва да измисли начин, с който да наруши закона и да провокира народа да влезе в гражданска война. Ами, господа управляващи, няма да стане, ще ви се посмеем, ще ви иронизираме и чрез законите, които ние спазваме, ще изобличим действията ви и ще ви попречим.

Така както ви попречихме да затворите напълно държавата по време на Ковид 19, да поканите Володимир Зеленски да говори от най-високата трибуна – тази на Народното събрание,  да въведете Истанбулската конвенция и още много, много други вреди, които ние  – българският народ, предотвратихме.

Тази сутрин  заградихте  паметника на база на незаконна процедура за обезопасяването му, защото бил опасен. След това упражнихте натиск и насила изведохте протестиращите, които изразяваха гражданската си позиция.

Областният управител на ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ -СДС се скри и не разговаря с нашите представители, очевидно има нередности с документите, по които действа, и това ще бъде установено от съответните институции. Вие нарушавате закона, а ние го спазваме. Важни са нашите действия, защото ние сме държавата, а вие – инсталирани във властта марионетки на американското правителство, които скоро ще бъдат в позорната част от историята на Третата българска държава.

Призовавам медиите да не бъдат съучастници на този процес и да спрат да изместват важните теми в българското общество от незначителни такива и да започнат да задават на политиците въпросите, които интересуват 356 000 българи, гласували за „Възраждане“, а вярвам и голяма част от българския народ. Ако не се сещате кои са те, ще ви подсетя в интерес на общественото благо: – Защо в Прокуратурата има подаден сигнал от месеци срещу лидерите на ПП-ДБ заради изтеклия в медиите запис, а още няма проверка? Привикан ли беше Кирил Петков за разпит по повод убийството на Алексей Петров, за да бъде уточнена връзката на убития с „татко Петко“? Какво направи българската държава, за да извади българските граждани от „Миротворец“?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *