Румъния изуми света – продава най-скъпия бургер

Най-скъпият бургер в света се продава в румънския град Клуж, съобщава вестник “Адевърул“. С новината се похвали във Фейсбук един от местните лидери на Социалдемократическата партия – Аврам Гал, който има ресторант. Той твърди, че е счупил рекорда, поставен в САЩ. пише „Фокус“.

“В Америка продават бургер за 6000 долара, ние искаме да го направим малко по-скъпо – 6200 евро. В него ще сложим хайвер от белуга, вагиу (говеждо месо) от Япония и вие ще ни кажете какво още“, коментира в клип във Facebook политикът. Наскоро Аврам Гал обяви, че продава кафе със злато, посочва БТА.“Ако искате да почерпите приятелката си или себе си, можете да го направите с кафе само за 60 леи (24 лева). Специално кафе със златни листа. По-добро и по-скъпо от Дубай“, казва Аврам Гал в публикация във Фейсбук.

В ресторанта му се предлагат и други деликатеси на астрономически цени. Сред „клиентите“ наскоро беше и куче, чиито стопани му дадоха да яде говеждо в златни листа. Всичко на цена от „само“ 6000 леи.Политикът често предизвиква негативни рeакции в социалните мрежи. Най-често преобладават коментарите, че изглежда напълно откъснат от икономическата и социална реалност в Румъния, отбелязват местните медии.  standartnews.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *