Всеки един ден управление на този кабинет е национална трагедия

В предаването „Лице в лице“ по БТВ Костадин Костадинов каза, че работата на парламента е лоша, защото това НС излъчи този кабинет, който носи само трагедии на държавата. Всеки един ден управление на този кабинет е национална трагедия.

„Този кабинет има косвена вина за трагедията по морето. Те не вземат мерки, за да се спре незаконната сеч и незаконното строителство. Политиката на това правителство повтаря политиката на всички правителства от последните 30 години. Тази политика включва унищожаването на естествените ресурси на България. В последните 34 години имаме спад на населението с една трета. В България е създадена политическа бариера и само ние успяхме да я пробием. В България не се създават партии, а политически проекти. Тези хора успешно ограбваха държавата в последните 34 години, значи не са глупави. Тогава остава те да действат целенасочено и с ясни цели. В България няма държавност. България е квази-държава, територия“, обяви още той.

„Утре пак ще поискаме оставката на това правителство. Сигурен съм, че ще станем първа политическа сила. Това няма да стане за ден, но ще се случи. Ние винаги сме подкрепяли добрите законопроекти. Така сме правили винаги. Ние сме изключително конструктивни. Със сигурност няма да гласуваме промените в Конституцията. Хората, които създадоха усещането за корупция и безнаказаност, сега искат да правят съдебна реформа“, каза още Костадинов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *