„Възраждане“ с поздрав към българските граждани за празника на Съединението

Приветствието от политическата организация отправи народният представител и кандидат за кмет на град Стамболийски – Стоян Таслаков,  от град Съединение. Видеото е излъчено в  социалната мрежа Фейсбук,  която има най-много последователи в България.
„Намираме се в град Съединение, днес честваме денят на Съединението. Честит празник!“, казва Таслаков във видеото.
Той припомня, че преди 138 години от днешния град Съединение тръгва Голямоконарската чета, която осъществява една мечта на целия български народ.
„Малко след освобождението на България Великите сили отново разпокъсват българските земи на Княжество България и Източна Румелия, но въпреки това българският народ не спира да мечтае за обединена България.“, казва още народният представител, като припомня историческите данни, които свидетелстват за този велик акт на Съединението, предшествано от подвига на Голямоконарската чета.
Въпреки Великите сили Съединението е пример на нашите предци, че когато българският народ е обединен, няма външна сила или държава, която да го спре да постигне нещо. В наши дни ситуацията не е по-различна. Отново се опитват външни сили да ни разделят, но ние от „Възраждане“ ще продължим да се борим и отново да обединим народа.
Видео с приветствието тук: https://www.facebook.com/vazrazhdane.bg/videos/604588891844126

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *