Голяма вест за наш град!

Много радостна вест, свързана с наш град в Северозапдна България.

На официална церемония в петък бе поставено началото на изграждането на производствения комплекс за захарни изделия. Това съобщават от община Враца.

Инвестицията е в размер на 18 милиона лева, базата на новото производство ще бъде разположена на площ от 5000 кв.м. /в близост до заводите на МД „Електроник“ и „Теклас България“/.

Съсобственикът на фирма „Синьо лято 23“ ООД – Тони Христов, благодари на кмета Калин Каменов и местната администрация за подкрепата и заяви, че инвестицията е дългосрочна, защото Враца има потенциал за реализиране на мащабни проекти в сферата на производството.

Кметът Калин Каменов изрази увереност, че съвсем скоро във Враца ще стартира още едно производство, което ще осигури нови работни места и дълготрайни партньорства с местни фирми и предприемачи.

Представителят на фирмата-изпълнител на строежа ILPM – Кристина Димитрова – бе категорична, че комплексът ще бъде изграден до 12 месеца.

Церемонията продължи с водосвет и символична първа копка на новия завод в града.

На събитието присъстваха още: председателят на Общинския съвет д-р Владимир Христов, ръководният екип на местната администрация, представители на заводите МД „Електроник“ и „Теклас България“.

standartnews.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *