Крайградските къщи са новия хит на имотния пазар

Новото строителство е хитът на пазара, като значителен интерес се наблюдава при крайградските къщи, а вдигането на лихвите по кредитите не се отразява на пазара, категорични са брокерите от по-големите агенции за имоти. 
Инвеститорите също все повече залагат на комплексите от крайградски къщи, заради интензивното търсене на подобни имоти, посочва журито на   годишните награди LUXURY Property AWARDS 2023.
Те ще бъдат връчени на 9 октомври 2023 в 5-звездния хотел Hyatt Regency Sofia. Организаторите  – ВИП Комюникейшън, част от международната платформа за сътрудничество Global Leaders,   обявиха  социалната кауза за тазгодишното издание на конкурса – в подкрепа на младите таланти от Националното училище за танцово  изкуство – София.
Сред финалистите са уникалните къщи  BELLA HOMES, чиято концепция е да бъде създадено КРАСИВО и комфортно място, което ще задоволи нуждите на собствениците. С добрата си локация, разположен в подножието на Родопите, комплексът предлага тиха и комфортна среда с красива панорамна гледка към планината и големия град. Съчетава чистия въздух и уединението с градските удобства.
BELLA HOMES е жилищен комплекс от затворен тип, разположен в с. Белащица – само на 10 мин. от Пловдив. Комплексът предлага модерна и съвременна архитектура, качествено изпълнение и съчетава в себе си комфорт и функционалност в естествена зелена среда. Просторните и светли къщи със своите самостоятелни градини, модерен, функционален дизайн и разпределение са проектирани за постигане на максимален комфорт на своите ползватели.
Състоящ се от общо 18 къщи, от които четири еднофамилни /самостоятелни/ и 12 многофамилни /редови/, всяка от които има собствен двор, естетически отделен с подходяща растителност.
Всяка от къщите ще разполага с плувен басейн, подготовка за подово отопление, възможност за инсталиране на соларни панели, алуминиева дограма с троен стъклопакет, вентилируема фасада с HPL плоскости, 2 броя паркоместа за всяка къща и фасадна облицовка от ЕТАЛБОНД.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *