Кроксовете на Шрек вече са тук

В далечното бъдеще след милиони години, група археолози ще се натъкнат на непокътнат от вековете мек винил в електриково зелено и ще се чудят какво е това.
Ние обаче имаме отговор.
Crocs, марката, която стои зад неособено красивите, но пък нечовешки удобни обувки, влиза в звездна колаборация с DreamWorks, за да създаде един изключително важен културен артефакт: The Shrek Croc.
И разбира се, както би казал Шрек, красотата е в очите на зрителя, пише CNN.
Зелен, луничав и малко страшен, Шрек Крокс (или Шрокс, ако искате) отдавна е мечта за някои любители на кроковете.
Това не е шега. Още през 2018 г. има петиция в сайта Change.org с искане „Да направим кроксовете Шрек истински“.
Експертите от Crocs също са в час. В навечерието на пускането на обувките на пазара на 13 септември официалният акаунт на Croc X ретуитна 20 идентични съобщения от акаунт, наречен „Shrek Crocs“, всички с текст „Make Shrek Crocs real“.
„Ода за любимия ви звяр, всеки чифт е с емблематичния нос, уши и зелена петниста кожа на Шрек, които вдъхват живот на този любим герой.“, се казва в съобщението.

Чифтът за възрастни се предлага за 59,99 долара. Предлагат се и версии за деца, както и шармантни обувки на тема Шрек, наречени Jibbitz.

Повечето реакции на „Шрек Крокс“ попадат в една от двете категории: „Трябват ми незабавно“ или „Ако ги носиш на публично място, ще извърша граждански арест“.

Ако мислите ви клонят към първото, може би трябва да побързате. В рамките на 24 часа след пускането им на пазара няколко размера от обувките бяха разпродадени на уебсайта на Crocs, допълва CNN.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *