На 21-ви септември България протестира пред Народното събрание

„На 21-ви септември аз излизам! Излизам за свободата и независимостта на България! Излизам за правото ми на референдум за запазване на българския лев! Излизам срещу промените в конституцията, целящи разпарчетосването на България! Излизам срещу новата американска база в Ямбол, целяща пълното колонизиране на моята Родина!

 

Излизам от 12 ч. пред сградата на Партийния дом (временно Народно събрание) в София, и няма да изляза сам! С мен ще бъдат всички мои съмишленици от парламентарната група на “Възраждане” и хиляди възрожденци от столицата и страната.  Ако и ти искаш същото като мен, ела и бъди с мен и до мен! Аз вярвам в законите и конституцията, но повече няма да търпя тяхното погазване от управляващите национални предатели. Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е дълг на всеки един достоен гражданин!  Оставка на марионетното правителство, съд и затвор за предателите!

Време ни е за Възраждане!“, написа Костадин Костадинов – председател на „Възраждане“ и на парламентарната група на политическата организация в 49-то Народно събрание.

 

„Възраждане“ призовава всички български граждани да излязат на протест срещу управляващия режим на ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ, които не решават, а изпълняват нарежданията на Посолството или Посолствата, с което с всеки изминал ден унищожават националния ни суверенитет и страната ни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *