Оставка за Калин Стоянов! НЕКАДЪРЕН полицай уби младо момче!

България почти забрави за убийството на Алексей Петров и сега от МВР решиха да докажат, че живеем в полицейско – мутренска държава. Некадърен полицай е убил „опасен“ престъпник. Естествено, че пишем думата опасен в кавички, защото става въпрос за най-обикновен крадец, който е правил кокошкарски кражби, за да оцелява, защото управлението на „Продължаваме промяната“ затри в бедност множество човешки животи. Сега техният МВР министър Калин Стоянов направи това и буквално.

 

Естествено, че не защитаваме хората, които крадат, но не е в рамките на нормалното и законното да убиеш човек, само защото е откраднал. Това, че след това си произвел предупредителен изстрел, не оневинява последвалото ти действие – да стреляш в тялото или главата на младото 18-годишно момче, след което той губи живота си.

 

Веднага трябва да бъде поискана оставката на въпросния некадърен полицай и той да бъде съден по бързата процедура за опит за убийство. Кой е вкарал в системата този НЕКАДЪРНИК и УБИЕЦ, питаме ние от сайта www.neudobnitebg.com.

 

Още по-скандалното е, че пресцентъра на МВР определя убийството на младото момче като инцидент. Вижте прессъобщението от полицията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *