Пловдив е втори след Варна и преди София по ръст на цените на ново строителство

Иновативна сграда STAR Residence Под тепетата е финалист за строителните Оскари
 

 Пловдив се нарежда след Варна, но е втори преди София по ръст на центие на новото строителство – от 6,8% за изтеклото тримесечие, сочи националната статистика.  Новите ппловдивски жилища, които през първото тримесечие поевтиняха с 1%, сега бележат силен ръст от 9,2 на сто, а в столицата цените на новите жилища са се вдигнали с 6,8% за едно тримесечие. Успехът на пловдивските инвеститори ги нарежда и сред финалистите за годишните награди LUXURY Property AWARDS 2023.   Те ще бъдат връчени на 9 октомври 2023 в 5-звездния хотел Hyatt Regency Sofia, а организаторите  – ВИП Комюникейшън., част от международната платформа за сътрудничество Global Leaders,   вече обявиха  социалната кауза за тазгодишното издание на конкурса – в подкрепа на младите таланти от Националното училище за танцово  изкуство – София.

Сред финалистите е модерната и иновативна жилищна сграда STAR Residence в Пловдив, с изключителна локация на комуникативно място – бул. „Пещерско шосе“ и с директен излаз към Гребната база. 

 Тя е с ъглово разположение и с модерни търговски площи, както и с няколко зони за отдих и почивка.

Бутиковият комплекс напълно отговаря на името си, защото е позициониран в най-новия и предпочитан бързоразвиващ се район на града, на ключoва локация. В близост е до център, mall Plovdiv, предпочитани ресторанти и кафета, също и до болници, градини, училища и хипермаркети. Всички удобства, които големият град предлага, са на една ръка разстояние и същевременно запазва уединението и спокойствието, от което всеки се нуждае.
В изграждането и реализацията на STAR RESIDENCE се използват висококачествени материали. Разполага с 88 апартамента с нисък процент общи части с функционални разпределения и неповторими гледки към Родопите Общите части са решени в естествени материали – камък и желязо, зелени общи части на територията на комплекса и детски кът за най-малките. Осигурени са паркоместа на 100%, както на наземно, така и на подземно ниво.
Инвеститор и изпълнител е строителна фирма ЛИНЕР“ ООД – с над 30-годишен опит в строителството.

През годините компанията извоюва сериозни пазарни позиции и заслужен престиж сред клиентите, както и в средите на строително – предприемаческата колегия. Ръководството и съчетава професионалните си познания с нюх към нуждите на клиентите и безкомпромисно отношение към следване на стандартите и качеството във всяко едно негово измерение. Специализирана е в изграждането на търговско – административни, промишлени, жилищни, производствени сгради и комплекси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *