Предложените промени в Конституцията като „вредни“

ПП и техните лидери правят точно това, което поискат ДПС. Вътре в зала Делян Пеевски и Йордан Цонев им дават нареждания как да им гласува групата, как да се променя мнението, как да се оттеглят исканията, буквално пред всички. Това каза депутатът от ИТН Тошко Йорданов в предаването „Говори сега“ по БНТ.

Според него при ПП-ДБ ще има наказателен вот заради „липсата на морал и лицемерие в политиката им“. „ПП-ДБ дойдоха на крилете на лъжата, че ще разформироват модела „ГЕРБ“. Това, което направиха, е, че се прегърнаха с ГЕРБ и в момента управляват заедно. А още по-жалкото е, че всъщност управлява ДПС. Хората протестираха точно срещу тези, а те управляват с тези, които трябваше да ги разградят. По-долно лицемерие от това трудно мога да се сетя“, коментира той.

По думите му реалният премиер е Асен Василев. „Другият скрит премиер се казва Делян Пеевски, това е истината“, посочи Тошко Йорданов.

Предложените промени в Конституцията като „вредни“. „Нито едно от предложенията не е свързано с демокрацията. Намаляването на правомощията на президента е мъката им, че когато има служебни правителства, те не са „техни“. Това е изземване на власт от друг център и трупане на власт само на едно място. Безконтролната власт корумпира безкрайно“, каза още Йорданов.

КРОСС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *