Сезонът на почивките свършва.

Екстремна жега, отменени полети, хаос по пътищата – лятото премина под знака на тези тенденции, а днес повечето хора вече се връщат на работа с мисълта за обичайните си задължения.

Макар че за някои изглежда странно, точно сега е идеалното време да планирате следващата си почивка, пише Euronews.

Може да направите това с платформата за организиране на пътувания Kayak, която току-що пусна нов инструмент за планиране. Използвайки информация за цените на полетите, хотелите, времето и натовареността на дестинацията, той предвижда идеалното време на годината за вашето пътуване.

Ако искате сами да планирате почивката си, ето как се използва технологията.

Първо, трябва да въведете начално летище, крайна дестинация и продължителността на пътуването си. След това инструментът ще ви посочи най-подходящия месец за посещение с подробна информация за цените на полетите и хотелите, средното време и броя на посетителите.

След като сте избрали месеца, можете да разгледате по-подробно цените на полетите в определени дни. Той ще ви покаже кои дати са най-евтини в сравнение с останалата част от годината.

След като изберете датите, ще ви посъветва кога трябва да направите резервация, за да си осигурите най-ниски цени на хотели и полети.

Някои дестинации си заслужават риска да изчакате за оферти в последната минута, допълва Euronews.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *