Станчо Ставрев стартира кампанията си от с. Кукорево

Мощна подкрепа и силна воля за промяна бяха показани вчера в село Кукорево, където кандидатът за кмет на община „Тунджа” Станчо Ставрев, заедно с кандидатите за общински съветници и за кметове на села от коалиция „България на регионите” откриха предизборната си кампания. Никога толкова хора от селото не са излизали на такова събрание, коментираха присъстващи, а да подкрепят кандидатите дойдоха още кметът на община Стралджа Атанас Киров и неговият заместник Гроздан Иванов, както и местните лидери на формациите, влизащи в коалицията.

„Изключителна чест и отговорност е да открием кампанията си тук с вас, заедно с отбора, с който сме поели в тези местни избори и с който ще търсим вашето доверие и с който ще търсим диалог, за да коментираме проблемите на общината и на село Кукорево”, заяви Станчо Ставрев. Той посочи, че добре познава дневния ред на селото, като акцентира върху проблемите с транспорта до Ямбол, канализацията, лошата инфраструктура, сметосъбирането и сметоизвозването и кризата с отпадъците, липсата на достатъчно условия за спорт, отдих и осмисляне на свободното време.

Формацията участва в изборите с пълна листа от 21 общински съветници, които бяха представени пред кукоревци. Кандидатите за кметове на села са 25, но много от кметовете, издигнати като независими, също подкрепят местната коалиция, в основата на която стои гражданската платформа „С „Тунджа” в сърцето”, както и партии с патриотична и социална насоченост.

„Видяхме блясъка и надеждата в очите на тунджанци. Именно това е двигателят, който ни поведе към идеята да се включим в предизборната борба, да застанем до хората и да им покажем, че те имат на кой да разчитат. Да им дадем право на избор, който да отведе Община „Тунджа“ към един по-добър път на развитие”, коментираха след срещата от местна коалиция „България на регионите”. Номерът на коалицията в интегралната бюлетина е 68.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *