„Разведох се“, „Ожених се“ .

След 12 години брак и деца Матю Скианела и съпругата му се отдалечават по време на пандемията. В началото на 2021 г. те решават да се разведат.

Матю, който работи като маркетинг мениджър в компания във Вашингтон, се бори с реалността на това да бъдеш отново ерген, споделяйки емоциите си с приятели, със семейството си… и с контактите си в LinkedIn.

„Развеждам се. Господи, колко е гадно да пиша това“, споделя Матю с няколко хиляди души, с които връзките му са предимно професионални, разказва историята му Insider.

Той обяснява защо е решил да публикува тази лична новина в кариерната социална мрежа. „Сега това е човешка мрежа за мен. Място, където се чувствам най-много себе си. Най-много у дома. И най-вече сред моите сродни души“, пише той. „Всички изграждаме нашите професионални замъци тук в LinkedIn, но в реалния живот се случват и глупости.“

Постът на Матю Скианела натрупва хиляди реакции и стотици коментари. „Браво брат“, пише консултант по бизнес растежа. „Майната му на разговорите за възвръщаемост на инвестициите точно сега. Фокусирай се върху семейството си.“

Случаят Хики-Скианела може би подсказва накъде духа вятърът

Разведеният Матю Скианела и основателят на @BestOfLinkedIn Джон Хики в крайна сметка не стигат до саморазправа.

Вместо това Хики продължава да работи в компанията, в която е по онова време още около година, преди да стане асоцииран творчески директор, работейки с клиенти от най-високо ниво, включително Salesforce, Jameson и New York Mets. Две години по-късно той рядко проверява LinkedIn, сега публикува в своя мем акаунт само около веднъж месечно, което е спад от ежедневния му пик преди около година.

Междувременно Скианела получава няколко повишения и сменя работата си. И все още е активен в социалната мрежа, където вече има около 6000 последователи, споделящи актуализации за работата и кариерата си.

По-рано през 2023 г. той се жени повторно. И съобщава за това в LinkedIn.

 

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *