Без „Люлин“ няма София

На 29 октомври нашият отбор ще донесе автентичната промяна, заяви председателят на БСП – София и кандидат за общински съветник Иван Таков

 

“Без “Люлин” няма София! Тук живеят работещите хора, които носят София на раменете си. Но Люлин не е само място, в което преспиваме. “Люлин” е място, в което живеем и където израстват децата ни. “Люлин” има нужда от култура, “Люлин” има нужда от спорт. Защото София е за всички!”

 

С тези думи се обърна към гражданите кандидатът за кмет на София от МК „БСП за България“ Ваня Григорова, която заедно с председателя на БСП – София Иван Таков и кандидати за районни кметове и общински съветници участва в предизборна среща в ж.к. “Люлин”. Домакин на събитието бе кандидатът за кмет на района Тони Попов.

 

“Много се радвам, че най-сетне стигнахме до “Люлин”, при това в ключов момент, когато до изборите остава само седмица, тъй като тук са концентрирани работещите хора, които с труда си създават БВП, които гарантират функционирането на страната и на София”, каза Ваня Григорова.

 

Тя подчерта необходимостта в най-големия софийски жилищен комплекс да има социален живот, да има културен център, в който децата да развиват талантите и чувствителността си към културата, да има възможности за спорт, за да може децата да избягат от влиянието на дилърите, които са до училищните огради и за да не се налага родителите да пресичат целия град, за да им осигурят физическа активност.

 

Григорова представи двама от кандидатите за общински съветници, които са част от екипа, с който е работила като синдикалист – Иван Кирилов от Федерацията на транспортните работници и Миролюба Станоева от Медицинска федерация към синдиката, която е и директор на детска ясла и с опита и експертизата си ще е изключително полезна при решаването на проблемите в този ресор.

 

Ваня Григорова се обяви за едно ново виждане за София, което се грижи за нуждите на обикновения човек като поставя всеки един човек на дневен ред.

 

По думите ѝ кварталите не може и не бива да бъдат забравени, а да се мисли само за центъра.

 

“Само ние заедно в отбор можем да решим проблемите, които бяха натрупани от грабителското търгашко поведение на всички управлявали до момента столицата от 33 години насам”, призова Ваня Григорова.

 

“Имаме нужда от реална и компетентна промяна, която ще подобри качеството на живота ни през следващите 4 години, а не онази, която ни се натрапва”, каза на свой ред домакинът Тони Попов и призова: “Затова нека масово да гласуваме и да подкрепим нашия отбор, защото само той може да донесе необходимата ни промяна.”

 

Към гражданите с призиви се обърнаха и кандидат-кметовете на районите “Връбница” Венера Калева, на “Нови Искър” – Милко Панов, на “Овча Купел” – Христо Колев и на “Красна поляна” – Георги Миланов.

 

“Усещате ли вятъра на промяната?”, попита присъстващите лидерът на БСП – София и кандидат за общински съветник Иван Таков.

По думите му точно след 7 дни всичко ще се промени за по-доброто на софиянци, за по-добър и спокоен живот.

“Това е отборът, който ще сложи край на 33-годишното дясно управление на столицата ни.

Столична община се превърна в един амбулантен търговец, който години наред продава евтино земята, водата, здравето ни”, заяви Таков

 

Според него управляващите са решили да принесат сглобката от национално на местно ниво.

“Ние казваме – не! Това няма да се случи!”, категоричен бе председателят на БСП – София.

 

“Стига толкова! Искаме промяна! За това всеки, който иска разграбването и разрушаването на София да спре, да гласува с №86 в бюлетините за кмет на София, общински съветници, районни кметове и кметове на кметства. Това е автентичната промяна“, призова Иван Таков и благодари на всички кандидати от МК „БСП за България“ за смелостта да се изправят с високо вдигната глава и да тръгнат към победата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *