Битките между партии и за партийна подкрепа бяха миналата неделя

Битките между партии и за партийна подкрепа бяха миналата неделя. Това заяви Иван Таков, председател на БСП – София и представляващ Местна коалиция „БСП за България“.

„Сега битката е за доверието на всеки гражданин, продължи той. – В тази връзка са нелепи опитите да бъдат задавани въпроси от рода на: „Вие ще приемете ли подкрепа от еди коя си партия?“. Партиите нямат глас! Глас има всеки един гражданин на София! За Ваня, за нас, битката не е за позицията кмет на София. За Ваня, за нас, битката е за доверието на гражданите на София. Точно това ни различава от нашия опонент. Нашият опонент на балотажа са ПП-ДБ и техният кандидат“.

Иван Таков подчерта, че миналата неделя изборът беше политически и мажоритарен: „На 5-ти ноември софиянци ще бъдат изправени пред морален избор. Всеки гражданин на София ще трябва да реши на кого да повярва – на този, който стои зад думата си, не предава приятели, не се отказва от близките си или на другия. Ако днес ни липсва нещо – това е разговорът между нас хората. Липсва ни доверието! Защото загубихме морала си…“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *