В София се борим със задкулисието и корупцията

В предаването „Панорама“ по БНТ Деян Николов, каза че Възраждане влиза в кампанията, защото смятат, че имат дълг от гледна точка на това, че сегашните политически партии предадоха избирателите си. „Реално Възраждане е трета политическа сила и сме единствените, които сме последователни.“

За да не влезе нашето общество в по-сериозен проблем, трябва да се върнем към базови принципи, един от които е да не лъжеш, да казваш истината, смята Николов. „Нашата цел е да успеем да покажем различно политическо поведение и управление, което минава през спечелването на няколко от областните градове. Имаме шанс в София, Варна, Стара Загора. Според нашите проучвания ние сме на балотаж в София. Нашата цел и мисия е да направим този пробив, защото след това е пътят за промяна на България и нов стандарт на политическо поведение, от което обезателно имаме нужда“.

За нас победа ще бъде, ако спечелим, покажем различния модел на управление и преборим част от апатията на българите, категоричен е Николов. „Ако не спечелим нито един град, ние продължаваме по нашия път, защото това не е спринт.

В София се борим със задкулисието, с корупцията, с възможността Борисов и Пеевски да управляват София, заяви Николов. „Пеевски и моделът Борисов в момента управляват държавата, може да започнат да управляват и София. И никой не говори за този риск, а той е съвсем реален.“

Аз не смятам, че можем да си позволим да казваме на нашите избиратели за кого да гласуват, ако не отидем ние на балотаж, допълни Николов. „Те ще вземат решение сами за себе си“.

 

 

КРОСС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *