Да бъдем активни и да гласуваме с хартиена бюлетина срещу Сглобката в неделя

Ние не търсим сглобки и некоалиции в общинския съвет, имаме политики, философия, идеи и ценности, от които никога няма да избягаме, заяви лидерът на столичните социалисти и кандидат за общински съветник от МК „БСП за България“

 

Да бъдем активни и да гласуваме с хартиена бюлетина срещу Сглобката в неделя. Това призова Иван Таков, лидер на столичните социалисти и кандидат за общински съветник от листата на Местна коалиция „БСП за България“. Той съобщи, че ще гласува с хартиена бюлетина в неделя в 11,00 часа в Националното музикално училище „Любомир Пипков“ на ул. „Оборище“ №17. Иван Таков призова софиянци да не подценяват избора на общински съветници и освен за Ваня Григорова за кмет на София, да дадат гласа си и за листата на Местна коалиция „БСП за България“, на която тя е водач.

„Без сериозен отбор от общински съветници зад гърба си кметът много трудно би успял да наложи политиките и да реализира целите, които си е поставил, коментира той. – В последния ден от кампанията с чисто сърце мога да кажа, че не сбъркахме с избора на Ваня Григорова за наш кандидат за кмет на София. Тя е отличен специалист, но най-вече е прекрасен човек“.

Председателят на БСП – София отбеляза, че претендентите за кметския стол в София от ПП-ДБ-СС и от ГЕРБ няколко пъти вече отказват да отговорят ясно на въпроса дали възнамеряват да пренесат Сглобката от национално на градско ниво. „За мен това означава, че подмяната на вота на гражданите, която видяхме след последните предсрочни парламентарни избори през април, се подготвя и в София, заяви той. – И само нашата Местна коалиция „БСП за България“ може да предотврати тази сглобка. Ние имаме политики, философия, идеи и ценности, от които никога няма да избягаме. Единствено ние можем да спрем това подготвяно поредно предателство спрямо гласоподавателите. Но само заедно можем да успеем. Нека да кажем ясно: Стига толкова! в неделя, като отидем да упражним правото си на вот. Защото те имат пари, но ние имаме глас. И нашият глас също трябва да бъде чут“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *