„Кремиковци“ е най-ощетен от политиката на разграбване в управлението на София

„Кремиковци“ е знаков работнически квартал и неговите жители са най-ощетени от политиката на разграбване през последните десетилетия. Необходимо е да се работи по транспортната му свързаност със столицата, укрепване на жп транспорта и подобряване на цялостната му инфраструктура като част от общия проблем на северните крайградски райони. Това каза Ваня Григорова по време на срещи с жителите на столичния квартал „Кремиковци“.

Кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, председателят на БСП – София и кандидат за общински съветник Иван Таков, кандидатът за кмет на район „Кремиковци“ Ивайло Венчев и кандидатът за общински съветник Цецка Кочкова, излъчени от широката лява коалиция „БСП за България“, се срещнаха с представители на местната общественост в „Кремиковци“ и присъстваха на фолклорен концерт пред Народно читалище „Светлина Кремиковци – 1906“.

Иван Таков призова за максимална мобилизация и подчерта, че настъпва решителната фаза на кампанията за местния вот.

„Обръщам се към Вас с надеждата да се отърсите от апатията. Да, знам, че много са ни лъгали, но смятам, че сега е времето, в което имаме шанс да сложим край на това предателско политическо поведение“, призова Ваня Григорова.

Тя подчерта пред гражданите, че политиката на грабителство е довела до разпродажба и закриване на предприятия, а „Вие това най-добре го знаете“. Тя сподели, че нейният дядо и немалка част от роднините й са от Кремиковци. „Именно затова аз смятам, че от тези, които искат да управляват столицата, най-добре познавам нуждите и тегобите на работещия човек, на човека, който не живее в затворен комплекс и не може да изпрати децата си в частна детска градина“, коментира Ваня Григорова и заяви:

„Крайно време е да сложим край. Крайно време е да кажем „Хайде, стига толкова!“ на грабителското поведение на българските политически елити. И ако през 2000-та година и годините след това бяха заличени над 100 български огромни предприятия, които даваха прехрана на българските граждани, сега е време да си върнем това, което ни беше отнето“, каза още Ваня Григорова пред гражданите на „Кремиковци“.

Според кандидата на МК „БСП за България“ за районен кмет Ивайло Венчев „Кремиковци“ е китно място сред красива природа в полите на Стара планина и там трябва да се развива туризъм и инфраструктура, а не да се превръща в място, където проблемите да се замитат под килима.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *