Не ви излъгахме и не влязохме в безпринципни сглобки.

„Дойдох в Сопот да подкрепя Станислав Стоенчев и екипа му. Познавам го като много дисциплиниран, педантичен и отговорен. Разчитам на него не само защото е млад и енергичен, а защото има позиции, представя ги със самочувствие и ги отстоява. Днес имаме нужда от такива хора.” Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Сопот на откриването на предизборната кампания на Станислав Стоенчев за кмет на общината.

„Познавам го и като учител – може би най-ценното му качество. Видях как се отнасят неговите ученици към него – толкова топло и признателно, с обич го гледаха, че аз за пореден път се уверих, че той е стойностен човек и е готов да се раздаде, особено за децата – нашето бъдеще. Такъв човек може също толкова гриживен към общината и съгражданите си и аз съм убедена, че той ще бъде такъв”, каза още тя.

Пред жителите на Сопот Нинова заяви, че БСП е останала единствената принципна и последователна в борбата си за добруването на българския народ. „Моделът на управление на ГЕРБ в последите повече от 12 години остава основна цел за промяна. Този модел премина и към общините – създадоха се феодални имения и цели структури за натиск върху хората. Това трябва да се промени. Ние имаме опит и младост, съчетани с обща цел – за доброто на България и на жителите на всяка община”, категорична бе Корнелия Нинова.

По думите на лидера на БСП, България не е само София. “Във всяка община хората живеят с техните проблеми. Нашата цел е водната инфраструктура, пътната инфрастурктура и междуселските пътища, общинските предприятия да изпълняват повече услуги. За нас винаги е била цел малките общински болници да бъдат оздравени и да функционират. Не бива да закриваме нито едно училище в България. Демогарфският проблем стои над всичко, защото народ няма ли, деца няма ли, бъдеще няма ли – няма никакво значение”, обясни Нинова.

„Подкрепете онези, които не са ви лъгали и не са ви подвеждали. Ние сме такива. Нито веднъж не отстъпихме от нашите позиции и не се полакомихме да влезем в безпринципни договорки и сглобки. Днес, честни и открити, заставаме да търсим вашата подкрепа, за да продължим заедно за доброто на България, за доброто на българския народ, за доброто на община Сопот и на всеки един от вас”, призова Корнелия Нинова.

„Сигурни сме, че на тези избори ще победи истината, компетентността и почтеността. Ще отговорим на високите обществени изисквания за европейско развитие и добър жизнен стандарт”, заяви кандидатът за кмет Станислав Стоенчев.

Пред жителите на Сопот той открои част от приоритетите си, сред които повече пари за хората и общината, инвестиции и развитие на бизнеса, постигане на финансова стабилност, изграждане и поддържане на инфрастурктурата и екологичната среда, достъпно и качествено образвование и здравеопазване, стимулиране на туризма, културата и спорта, ефективни публични услуги и сигурност за хората, недопускане на корупционни практики и строг контрол върху ефективното разходване на публичните средства. „Бъдете с нас, ние сме за вас”, призова Стоенчев, който е с номер 69 за кмет на Община Сопот.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *