Нова година във Велинград или на Малдивите? Цените са същите

Подготовката за посрещането на новата 2024 година за някои хора приключи, а за други тепърва предстои. За поредна година в сайтовете за резервации има изложени най-различни оферти както за у нас, така и за чужбина. TrafficNews направи мониторинг на цените на пакетите, които се предлагат в различните плафторми.

Броят на нощувките, предлаганите екстри и броя на туристите определя и цената, която ще платим за посрещането на новата година. Пакетните услуги в периода около 31 декември в България варират, въпреки това ценовите пакети в чужбина за поредна година са доста по-достъпни за разлика от някои от предложенията у нас. Почти еднаква е цената за тридневен престой в някой от хотелите у нас, и десетдневен в някоя от по-екзотичните дестинации.

Отново сред най-предпочитаните дестинации за посрещането на новата година у нас са планинските курорти, а най-висока цена държат офертите в Банско, Велинград и Пампорово.

Три нощувки в един от най-новите и модерни хотели във Велинград за двойна стая делукс трябва да подготвите  3813 лв. За нощувки в двуспалния премиум апартамент ще трябва да платите 7020 лв.

За три нощувки в самостоятелнa вила на Пампорово с капацитет до 12 човека с включено барбекю, трябва да подготвим близо 3 500 лева.  Къща за гости край Пловдив пък предлага за близо 9 600 лева три нощувки за 25 човека с включена новогодишна вечеря. Три нощувки в Девин за четирима пък с включени закуски и вечери, спа зона, празнична програма и външни термални топила пък излизат 3 450 лева.

По морето цените се задържат, като се предлагат оферти на средна цена около 500 лв. на човек за три нощувки. В цената са включени новогодишна програма, меню включващо салата, основно, безалкохолно и 100 мл. алкохол.

Оказва се, че дори и в по-екзотичните дестинации като Малдиви, Бора Бора, Дубай и други топли места, се предлагат в пъти по-достъпни оферти от тези у нас.

Посрещането на Нова година в Истанбул с включени нощувки в хотел по избор, закуски и празнична вечеря излиза 460 лева. Четири нощувки в Париж със закуски, самолетни билети и трансфер ще ни струват 1 270 лева.

За 6 500 лева ни предлагат 13-дневна екскурзия до САЩ и Мексико – Лос Анджелис, Бевърли Хилс, Холивуд, Санта Моника и Енсенада и включени самолетни билети.

Нова Година в Сицилия, Палермо за четири нощувки със закуски, целодневна екскурзия до вулканът Етна и Таормина излиза 1 250 лева. Подобна е цената на оферта за Малта с включени сходни екстри и трансфер.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *