Среща с граждани на кандидата за кмет на София Ваня Григорова.

В 10.30 часа, от входа на Женския пазар от ул. „Екзарх Йосиф“ ще започне среща с граждани на кандидата за кмет на София Ваня Григорова. В събитието ще вземат участие председателят на БСП – София и кандидат за общински съветник Иван Таков, кандидатът за кмет на район „Възраждане“ Венцислав Йочколовски и кандидати за общински съветници.

 

8 октомври 2023 г.

В 13.00 часа, на Стената на езеро Панчарево от страната на с. Герман ще започне среща с граждани на кандидата за кмет на София Ваня Григорова. В събитието ще вземат участие председателят на БСП – Панчарево и кандидат за общински съветник Еньо Савов и кандидатът за кмет на район „Панчарево“ Антон Кръстев.

 

В 16.00 часа, в началото на Борисовата градина при езерото Ариана ще започне среща с граждани на кандидата за кмет на София Ваня Григорова. В събитието ще вземат участие кандидатът за кмет на район „Изгрев“ и кандидати за общински съветници.

 

От 10.30 до 14.30 часа, в Северния парк от страната на кв. „Свобода“ и на езерото кандидатът за кмет на район „Връбница“ Венера Калева, кандидатът за кмет на район „Надежда“ Стоян Цветков и кандидатът за общински съветник Аспарух Иванов ще се срещнат с граждани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *