СЪБИТИЯ от предизборната кампания на МК „БСП за България“ в София

13 октомври 2023 г.

 

В 12.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова ще се срещне ректори на висши училища в столицата и представители на научни организации в х-л „Анел“ (бул. „Тодор Александров“ №14).

 

В 15.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, кандидатът за кмет на район „Красна поляна“ Георги Миланов и кандидатът за общински съветник Евгений Белий ще се срещнат с граждани в Клуба на пенсионера и инвалида в ж.к. „Илинден“ бл. 64.

 

От 16.00 до 17.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова и кандидатът за кмет на район „Красна поляна“ Георги Миланов и кандидатът за общински съветник Евгений Белий ще се срещнат с граждани в кв. „Факултета“,

БСП-София побърза да издигне Ваня Григорова за кандидат-кмет. ГЕРБ номинира  за пети път Димитър Николов в Бургас

В 17.30 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, кандидатът за кмет на район „Красна поляна“ Георги Миланов и кандидати за общински съветници ще участват в предизборна среща – концерт в Народно читалище „Кирил и Методий“, бул. „Възкресение“ №64.

 

От 15.00 до 19.00 ч. кандидатът за кмет на район „Сердика“ Йордан Топалов и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани на метростанция „Лъвов мост“, изходите към район „Сердика“.

 

От 16.30 до 18.30 ч. кандидатът за кмет на район „Люлин“ Тони Попов и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани до ресторант „Бъфало“.

 

От 17.00 до 19.00 ч. кандидатът за кмет на район „Триадица“ Диана Тонова и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани пред магазин „ДАР“ на ул. „Луи Айер“.

 

От 17.30 до 19.30 ч. кандидатът за кмет на район „Връбница“ Венера Калева и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани на метростанция „Бели Дунав“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *