Събития от предизборната кампания на МК „БСП за България“ в София за 22 октомври 2023 г.

В 9.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова и кандидатът за общински съветник Иван Илиев ще се срещнат с граждани в ж. к. „Западен парк“ пред бл. 15.

В 9.45 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, кандидатът за кмет на район „Илинден“ Румен Георгиев и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в парк „Света Троица“.

В 10.15 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, кандидатът за кмет на район „Люлин“ Тони Попов и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани на Кооперативния пазар „Люлин“.

В 11.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, председателят на БСП – София и канидадат за общински съветник Иван Таков, кандидатът за кмет на район „Люлин“ Тони Попов и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в градинката пред р-т „Бъфало“.

В 13.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, кандидатът за кмет на Банкя Светослав Велков и кандидатът за общински съветник Ирина Лапчева ще се срещнат с граждани в парк „Ротонда“ в Банкя.

В 16.30 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, председателят на БСП – София и канидадат за общински съветник Иван Таков, кандидатът за кмет на район „Овча купел“, Христо Колев и кандидатът за кмет на с. Мало Бучино Николай Наков ще се срещнат с граждани пред банята в кв. „Горна баня“.

В 11.00 часа кандидатът за кмет на район „Панчарево“ Антон Кръстев и председателят на районнта организация на БСП и кандидат за общински съветник Еньо Савов ще се срещнат с граждани в с. Долни Пасарел.

От 11.00 до 13.00 часа кандидатът за кмет на район „Надежда“ Стоян Цветков и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в Северния парк.

В 13.00 часа евродепутатът Цветелина Пенкова и кандидати за общински съветници ще вземат участие в младежки спортен празник в Южния парк до входа от страната на бул. „Витоша“.

В 15.00 часа кандидатът за кмет на район „Слатина“, заместник-председателят на БСП – София и кандидат за общински съветник Иван Пешев и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в Парк „Слатинска река“.

В 16.00 часа кандидатът за кмет на район „Панчарево“ Антон Кръстев и председателят на районнта организация на БСП и кандидат за общински съветник Еньо Савов ще се срещнат с граждани в центъра на с. Кривина.

В 16.00 часа кандидатът за кмет на Банкя Светослав Велков и кандидатът за общински съветник Ирина Лапчева ще се срещнат с граждани на площада в кв. „Михайлово“.

От 17.00 до 19.00 часа кандидатът за кмет на район „Триадица“ Диана Тонова и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани пред НДК – пилоните.

 

 

КРОСС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *