СЪБИТИЯ от предизборната кампания на МК „БСП за България“ в София

В 8.10 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова ще вземе участие в предизборен дебат по БТВ.

 

В 15.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, председателят на БСП – София Иван Таков и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани пред сградата на районната администрация на СО в ж.к. „Младост – 3“.

 

В 17.20 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова ще бъде гост в предаването „Денят на живо“ по телевизия Нова нюз.

 

В 19.30 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова ще бъде гост в предаването „Денят ON AIR” по телевизия България он Ер.

 

От 16.30 до 19.00 ч. кандидатът за кмет на район „Връбница“ Венера Калева и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в ж. к. „Надежда – 6“.

 

В 17.00 часа кандидатът за кмет на район „Слатина“ Иво Атанасов и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани на кръстовището на ул. „Гео Милев“ и ул. „Слатинска“.

 

От 17.00 до 19.00 кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в парк „Студентски“.

 

В 18.30 часа кандидатът за кмет на район „Витоша“ Гаврил Хрусанов, кандидатът за кмет на с. Мърчаево и кандидатите за общински съветници Татяна Димитрова – Христова и Николай Димов ще се срещнат с граждани в читалището на с. Мърчаево.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *