СЪБИТИЯ от предизборната кампания на МК „БСП за България“ в София

27 октомври 2023 г.

 

 

В 8.25 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова ще бъде гост в предаването „Денят започва“ по БНТ1.

 

В 13.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, председателят на БСП – София Иван Таков, кандидатът за кмет на район „Искър“ Борис Цветков и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани до езерото в ж. к. „Дружба – 1“.

 

В 11.00 часа кандидатът за кмет на район „Възраждане“ арх. д-р Венцислав Йочколовски и кандидати за общински съветници ще посетят дома за възрастни хора в Зона Б-5.

 

В 11.00 часа кандидатът за кмет на район „Слатина“ Иво Атанасов и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в парк „Гео Милев“.

 

От 15.00 до 18.30 ч. кандидатът за кмет на район „Кремиковци“ Ивайло Венчев и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в центъра на кв. „Враждебна“.

 

В 17.30 часа кандидатът за кмет на район „Връбница“ Венера Калева и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в с. Волуяк.

 

От 16.30 – 18.30 ч. кандидатът за кмет на район „Люлин“ Тони Попов и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани до р-т „Бъфало“.

 

От 17.00 до 19.00 кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани на метростанция „Г. М. Димитров“.

 

В 18.00 часа кандидатите за кмет на район „Средец“ Жанет Желязкова – Трунгова и на район „Оборище“ Михаил Ставрев и кандидати за общински съветници ще се срещнат с домоуправители в сградата на ФНТС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *