Жалко за столицата, тя няма избор

Как така американските медии, които не спират да клеветят и нападат „Възраждане“ всеки ден от години насам, са толкова ласкави към Ваня
Григорова

„Предизборната кампания свършва днес. Затрупан съм от всякакви анализи и прочити на случилото се досега. Докато анализирах нашите резултати, обаче,поръчах една бърза справка за нашите противници по време на кампанията – както на национално ниво, така и в София.
 
Оказа се, че в София кандидатката за кмет на БСП има абсолютна медийна  доминация, особено изразена през последната една седмица. Тук публикувам  данните само за един ден, вторник, но и всички останали дни и седмици са  горе-долу така.
Ето защо няма как да не задам следните два въпроса:
 
1. Как се осигурява толкова пълен (и много скъп) медиен комфорт в среда,
изцяло доминирана и буквално притежавана от американските медии в
България?
2. Как така американските медии, които не спират да клеветят и нападат
„Възраждане“ всеки ден от години насам, са толкова ласкави или в най-  лошия случай просто мълчаливи по отношение на Ваня Григорова?
Същите тези медии публикуваха 117 отрицателни публикации за нашия
кандидат Деян Николов (средно по 4 на ден) и нито една отрицателна
публикация за Ваня Григорова. Нито една!
Отделно от това прави фрапантно впечатление меко казано лежерното  отношение на ГЕРБ към изборната загуба в София. Борисов, който преживява  изключително болезнено всяко изборно поражение и в момента обикаля  страната като линейка, за да се бори със зъби и нокти за всеки балотаж на  свой кмет, буквално още на първия ден след първия тур обяви подкрепа за  кандидатката на БСП. Човек ще рече, че е работил за нея още преди първия  тур.
Аз имам отговорите на тези въпроси, разбира се, но ми е интересно да видя
вашето мнение.
Иначе жалко за столицата. В неделя тя няма избор. И от едната, и от другата
страна едно и също. Защото Терзиев е абсолютно същият проект като  Григорова – с тази разлика, че за него беше ясно още от самото начало, че е  марионетка на посолството.“, написа Костадинов в страницата си в  социалната мрежа Фейсбук.

 

Какво още написа той може да видите тук: https://www.facebook.com/photo/?fbid=872183757803976&set=pcb.872183994470619

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *