Лидерите в туризма на Балканите ще бъдат отличени през декември в София

Balkan Awards of Tourism Industry 2023 връчва златните статуетки за девета поредна година
 
Деветото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2023 ще отличи добрите примери в туризма на Балканите – общини, хотелиери,  тур агенции и мениджъри  от различни държави ще превърнат София в столица на Балканите.
Събитието ще се състои на 05.12.2023 г. от 20 ч. в 5-звездния
 хотел Hyatt Regency Sofia 
Социалната кауза на церемонията е в подкрепа за младите таланти от Националното училище за танцово  изкуство – София, уточняват о рганизаторите на събитието, които са част от международната платформа за сътрудничество Global Leaders.

Сред финалистите е рекордьорът по превъзходни оценки в световната мрежа за резервации Букинг – СПА Хотел Санте във Велинград. Той привлича гости с богатия си СПА център, множеството съоръжения, както и с ексклузивните сезонни предложения със специално подбрани билки и масла. Хотелът предлага и перфектни условия за успешно и ползотворно провеждане на фирмени мероприятия и тийм билдинг, лични тържества, детски празници както и турското меню в ала карт ресторанта – приготвено специално от шеф готвачи от Турция.
За своите гости СПА Хотел Санте предлага и възможност за здравословна и активна почивка – огромен избор от храни, съобразени с всички хранителни режими, диети и навици (включително безглутенови), детски бюфет без лактоза и др.

Хотелската база разполага с модерни електрически велосипеди за наем и изключително модерни апарати за физиотерапевтични услуги, пригодени за професионални атлети. Комплексът е изключително подходящ за семейства с деца и разполага с безплатен (за гости на хотела) детски кът с аниматори и много игри, по ежедневна програма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *