Наръчник за луксозни подаръци

Какъв е идеалният подарък за човек, който има всичко?

Луксозният търговец на дребно Neiman Marcus отново се опитва да реши тази дилема от света на богатите, като предлага колекция от свръхмодерни идеи.

Всеки от тези „фантастични подаръци“ струва стотици хиляди долари. А бройката е само една, предупреждава CNN.

В тазгодишното издание на „Коледния каталог“ на Neiman Marcus за уникални подаръци, която търговецът издава вече над 60 години, присъстват единствен по рода си Cadillac, преживяване на червения килим в Кан и роля в представление на Американския балетен театър.

Срещу 195 000 долара двудневното преживяване включва премиерни места за представление в Метрополитън опера по време на летния сезон на Американския балетен театър в Ню Йорк през 2024 г. В първия ден присъствате и участвате в репетиции, а на следващия вече ще бъдете подготвени с прическа, костюм и грим за роля на сцената.

Искате ли да сте герой в анимационен филм на Disney?

Възможно е, срещу 510 000 долара. Ваучерът за такъв подарък включва създаването от Walt Disney Animation Studios на късометражен анимационен филм с герой, базиран на получателя.

Срещу 210 000 долара може да станете част от екипа на САЩ на на Летните олимпийски игри през 2024 г. в Париж.

Ако някой скъп ваш близък или самият вие сте фен на колите – този пакет от 975 000 долара е най-точния подарък.

Предлага двудневно преживяване за двама в Детройт с Cadillac и зад кулисите как се е появил Cadillac Carmen CELESTIQ.

Познавате ли някой, който иска да обнови дома си през новата година?

Може да му подарите четиридневно пътуване до Милано с интериорния дизайнер Нина Магон за вдъхновение. Ще имате и вечери в ресторанти със звезди „Мишлен“, частни обиколки на музеи и мебелни фабрики и ваучер на стойност 100 000 долара за закупуване на италиански мебели. Цената на подаръка обаче е  380 000 долара.

Кой не обича да търси съкровища?

Ето ви деветдневно приключение с яхта из островите на Индонезия за 485 000 долара. Първо ще летите до Бали, после ще се качите на 137-метровата ветроходна яхта Phinisi и ще се насладите на СПА процедури, каране на каяк и гмуркане.

Какво ще кажете да изработите свой собствен кристал Baccarat?

Приключението започва в хотел Baccarat в Ню Йорк и включва СПА преживяване, частно пазаруване в хотела и вечеря, приготвена от шеф-готвач на Мишлен.

След това летите до Париж за частна обиколка на Maison Baccarat, за да научите повече за историята на френската луксозна къща. Последната спирка е Ville de Baccarat за обиколка на фабриката, за да се срещнете с майсторите и да изработите собствения си кристал.

 

От Neiman Marcus утичниха, че всички подаръци включват благотворителен компонент в приходите си, като даренията отиват за различни организации, включително за Make-a-Wish Foundation, University of Texas MD Anderson Cancer Center и The Pelorus Foundation за защита на застрашената дива природа в световен мащаб.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *