Столична община с кампания за превенция на пътнотранспортния травматизъм

В навечерието на Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия, на 18 ноември (събота) в 11 ч., на пешеходната пътека при Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и градинката „Св. Климент Охридски“, ще се състои флашмоб, с участието на детски вокален хор „Пим Пам“.

Минути след флашмоба, пред Художествената галерия на Националната художествена академия, в градинката „Св. Климент Охридски“, ще се проведе официална церемония по награждаване на участниците в конкурса за детска рисунка, част от кампанията „Не преминавайте през децата ни“ на Столична община и Съвета по безопасност на движението на децата в София. Членовете на журито, оценило над 600 рисунки – Юлиян Табаков, Здравко Денев, Сияна Захариева, Ирина Михайлова и Десислава Темелкова, ще наградят с книги и грамоти всички участници. За отличените в двете възрастови групи деца, са предвидени специални награди.

Автобус на столичния градски транспорт, линия 280, брандиран, с най-високо оценените и най-въздействащи творби от конкурса, ще бъде публично показан, непосредствено след церемонията, на автобусна спирка „Софийски университет“, ул. Шипка.

 

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *