Терзиев да се беше обадил на Фандъкова да му каже как да се справи с протеста

Видяхме, че София гори. Кметът не е пощенска кутия. Това коментира пред БиТиВи Георги Георгиев, общински съветник в СОС от ГЕРБ за сблъсъците в столицата.

Той обвини Васил Терзиев за безредиците. Трябвало да говори със службите, кофите за боклук е трябвало да бъдат изчистени. Нямало да се случи това, ако е имало заместник-кмет по сигурността и екип. Целият инструментариум е на разположение на кмета, смята Георгиев.

Кметът като градоначалник трябвало да ръководи ситуацията. Да се беше обадил г-н Терзиев на госпожа Фандъкова да му каже, изтъкна общинарят. Незнанието не е оправдание, каза Георгиев и търси къде е подготвеният екип на Терзиев, а какъвто той се хвалеше в кампанията.

Общинският съветник каза, че партията няма да разговаря с кмета за работата на СОС, още повече, че има информация, че Васил Терзиев и Борис Бонев са разговаряли с Корнелия Нинова. Кметът подал ръка към Корнелия Нинова, не към ГЕРБ, по думите му.

Той очаква да лъсне договорката в СОС между ПП-ДБ, БСП и Възраждане. Борис Бонев не е вреден в СОС, според общинският съветник, но подходът му не бил правилен. Заявките за откритост се сгромолясаха, категоричен бе той.

 

Автор:

news.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *