Тръмп обещава да „смаже измамника Байдън“

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп каза на поддръжниците си в събота, че ще победи президента Джо Байдън през 2024 г.

Говорейки в Клермонт, Ню Хемпшир в Деня на примирието, Тръмп обеща да постави ветераните на първо място, след като се върне в Белия дом, отбелязвайки, че тази годишнина трябва да напомни на хората защо е важно „отново да имаме президент, който ще осигури мир чрез сила“, обобщи АП.

„Ние водим във всеки щат“, заяви бившият лидер, описвайки Байдън като „измамен“ политик. Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп каза на своите поддръжници в събота, че ще победи президента Джо Байдън през 2024 г.

Говорейки в Клермонт, Ню Хемпшир в Деня на примирието, Тръмп обеща да постави ветераните на първо място, след като се върне в Белия дом, отбелязвайки, че тази годишнина трябва да напомни на хората защо е важно „отново да имаме президент, който ще осигури мир чрез сила“.

„Ние водим във всеки щат“, заяви бившият лидер, описвайки Байдън като „измамен“ политик.

В събота Тръмп изрази загриженост относно настоящата глобална ситуация, заявявайки, че Третата световна война „никога не е била по-близо„, отколкото е сега.

Той приписа повишения риск на справянето на настоящата администрация с различни международни въпроси, включително внезапното изтегляне на американските войски от Афганистан, което остави куп въпроси без отговор, тъй като доведе до смъртта на 13 американски войници.Тръмп твърди, че преди три години „всичко е било под контрол“, което предполага, че Русия не би обмисляла нахлуване в Украйна и Китай нямаше да провокира Тайван.

Автор:

news.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *