HYATT в София и Правец са финалисти за Балканските туристически награди 2023

Световният бранд оперира вече като най-голямата хотелска верига у нас
 

Два от хотелите от най-голямата хотелска верига в 

България, която оперира под бранда HYATT, са финалисти за златните статуетки на Балканските Туристически Награди 2023.
  Организаторите на  деветото издание на Balkan Awards of Tourism Industry 2023 –  международната платформа  Global Leaders, са си поставили за цел да селектират   добрите примери в туризма на Балканите – общини, хотелиери,  тур агенции и мениджъри  от различни държави на Балканите.  Събитието ще се състои на 05.12.2023 г. от 20 ч. в 5-звездния  хотел Hyatt Regency Sofia, съобщава  агенция  VIP Communication.
Hyatt Hotels & Resorts се превърна в най-голямата международна хотелска верига в България във всяко отношение – и като брой хотели (7), и като брой легла (повече от 5 000). Впечатляващо е и разнообразието по отношение на типа хотели – градски (Hyatt Regency Sofia), курортен (Hyatt Regency Pravets Resort), морски (Dreams Sunny Beach Resort & SPA, Secrets Sunny Beach Resort & SPA, Alua Helios Bay и AluaSun Helios Beach), предоставяната услуга – само настаняване или всичко включено в цената, както и по отношение на категорията – от три до пет звезди.
През юли т.г. беше официалното откриване на реновирания Hyatt Regency Pravets Resort.
Хотелските стаи в комплекса са изцяло обновени, а целта на всички промени е удобството на госта – да намери в хотелската стая всичко, от което би имал нужда.
Напълно променени са зоните за събития. В зала „Правец“ реновацията е по-скоро интериорна– настилки, цветове и осветление. Изключително иновативно е новосъздаденото пространство на зала „Моновец“, което посредством подвижни преградни стени може да се разделя или обединява според необходимостите на от три до седем отделни зали, както и да се преобразява от място за конференции, в бална зала или допълнителен ресторант с вградени топли и студени бюфети.
Спа-центърът отвори врати с ново име „Ortus Wellness“ изцяло под управлението на Hyatt и на базата на добрия опит, натрупан в Hyatt Regency Sofia. Обновен интериор, нови съоръжения в термалната зона, включително солна стая, допринасят за активната почивка на гостите.
Ловният ресторант е също с ново име – „Lion & Rose“, и с ново меню. За първи път майстор-готвачите готвят непосредствено пред посетителите, за които има специални седящи места около откритата кухня.
С програмата за лоялни клиенти „World of Hyatt” гостите на хотелите от веригата трупат точки при всяко свое посещение, които след това могат да бъдат използвани във всеки един хотел от веригата в целия свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *