Бербатов официално се кандидатира за президент на БФС .

Димитър Бербатов официално обяви своята кандидатура за президент на БФС. Бившият голмайстор на България стори това на специална пресконференция днес. Той също така допълни, че ще инициира среща с представители на държавата в лицето на премиера Николай Денков, Мария Габриел и министъра на спорта Димитър Илиев. Бербатов допълни, че основната цел пред него и екипа му е да бъде проведен един честен Конгрес на БФС, на който да бъде избран легитимно президент на централата. Бившият нападател също така призова всички кандидати за президент на футболния съюз да излязат и да покажат екипите си.

„Обяви се датата на Конгреса – 15 март, следователно е напълно нормално и професионално аз да обявя кандидатурата си за президент на БФС. Ще инициирам среща с държавата, на която призовавам другите кандидат-президенти също да присъстват. Надявам се да присъстват министър-председателят академик Денков, Мария Габриел, министърът на спорта Димитър Илиев също. На тази среща, ние, кандидат-президентите, ще можем да изложим част от визията си“.

Борислав Михайлов

„Нещата, които Петър Величков каза са необходими, за да е ясно какво се цели и какво се стремят да направят. Тези неща имат негативен отенък, но са наложителни и трябва да ги показваме. Ние сме хората, които толкова години се борим, за да покажем порочността на това управление. Ако не го правим, нещата ще си продължат по същия начин“. „Целта ни е решенията от този Конгрес да не се обжалват. Призоваваме всички други кандидат-президенти да излязат и да покажат екипите си. Всички трябва да се борим за прозрачен Конгрес, за да не си мисли никой да обжалва. Това ми е молбата към хората, които мислят да се кандидатират. Гарантирам, че никой няма да каже лоша дума за някой от кандидат президентите. Това няма да се случи под никаква форма“. „Ние ще сме фокусирани върху нашата програма. Ще бъде интересно да видим какво ще покажат и другите кандидати за президенти. Трябва да има честен Конгрес, който ще бъде проведен по правилата. Журналистите трябва да бъдете допуснати вътре и да отразявате от началото до самия край. Като няма основания за обжалване, то никой няма да се стреми да обжалва. Това може да стане само с помощта и на другите кандидат-президенти“, каза Бербатов.

Редактор: БОЙКО ДИМИТРОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *