„Българската Коледа“ – пряко по БНТ на 25 декември

Благотворителният спектакъл „Българската Коледа“, който се провежда под патронажа на държавния глава, ще се състои на 25 декември, понеделник. Прякото предаване от Народния театър „Иван Вазов“ започва в 20:00 ч. по БНТ 1 и БНТ 4. Водещи ще бъдат журналистът от обществената телевизия Георги Любенов и актрисата Радина Боршош. На събитието ще присъстват президентът Румен Радев и неговата съпруга Десислава Радева.

Тазгодишното 21-о издание на „Българската Коледа“ е в подкрепа на детската хирургия. Изявени български музиканти ще подпомогнат с участието си в концерта благотворителната инициатива в помощ на децата в беда.

В рамките на спектакъла ще бъдат изпълнени обичани български песни под съпровода на Симфоничния оркестър на БНР с диригент Левон Манукян. На сцената на Народния театър „Иван Вазов“ ще излязат още Илиан Божков, Миро, Кристина Дончева, вокална група „Бон-Бон“, Люси Дяковска, Тома Здравков, Христина Нейкова, Руслан Мъйнов, Михаела Маринова, Сергей Вардеварян, „Юпитер 7″, Мария Стефанова, Георги Костадинов, Владо Димов, „ЛаТиДа“, квартет „Дестини“, Детският хор на БНР, Дони и Нети, Ненчо Балабанов и Християна Лоизу, Веселин Маринов, Никола Тодоров, Симеон Владов, Стефан Илчев, Ана-Мария и Злати Петров.

Благотворителният спектакъл се реализира от екипа на „Дрийм Тийм Груп“.

Зрителите на празничния концерт могат да подкрепят каузата за децата в беда с изпращане на благотворителен SMS на номер 1117.

Информация за „Българската Коледа“, както и начините, по които може да бъде направено дарение, включително и по време на концерта, са посочени на интернет страницата на благотворителната инициатива: https://bgkoleda.bg/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *