Вицепрезидентът е патрон на инициативата на британското посолство „Посланик за един ден“

За седма поредна година под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова ще се проведе инициативата на британското посолство в България „Посланик за един ден“. Конкурсът е по повод Международния ден на жената и окуражава българските момичета да изразят своите възгледи по широк кръг от значими за обществото въпроси.

Тазгодишната тема на конкурса е „Вдъхновение“. Въпросът, върху който желаещите да участват момичета от 8 до 12 клас трябва да запишат кратко видео, е „Ако бяхте посланик за един ден, как щяхте да вдъхновите момичетата да преследват смело мечтите си, да развиват потенциала си и да не се отказват?“. Повече информация, както и формата за кандидатстване може да намерите тук:   https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLGmr1OIDytM6BIiwbUs4YHkSGg9Dr_C1WY5kYZyMFt4yj1Q/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&pli=1

Победителките ще имат възможност да участват в работното ежедневие на вицепрезидента Илияна Йотова и на британския посланик Роб Диксън, както и да се срещнат с представители на различни институции и на гражданския сектор.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *