Е, не сте ли политически боклук, който трябва ние, гражданите, да изметем?

Даваме ракетите си от ПВО и молим чужди държави да пазят Родината. Отваряме небето си за военни самолети от Украйна, която не е член на НАТО. Така бившият главен прокурор Иван Гешев нападна сглобката с публикация през своя фейсбук профил.

„Очаквам сега управляващата некоалиция и неправителство да обяви война на Русия, САЩ, ЕС и може би Китай. С една малка разлика – това вече не е игра на стражари и апаши.

Това, че в края на Втората световна война сме били във война с почти целия свят (вкл. и с бившите си съюзници от Тройната ос) не означава, че ще оцелеем отново по същия начин и сега като държава.

Националният ни интерес не е стока и не е за продан, въпреки, че за вас явно е.

Реклама Унизително слугувате на чужди господари, даже без никой да го иска от вас. Националното ви предателство вече поставя в реална опасност България и всеки един от нас. Знам, че за вас няма значение дали ще умират българи. Важни са кражбите на народни пари и личното ви благополучие.

Е, не сте ли политически боклук, който трябва ние, гражданите, да изметем?“, самоцитира се Гешев с репликата, която стана формален повод за го изчегъртат от поста прокурор №1.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *