Къде ще ги строите новите лагери за бежанци? В София? В Пловдив, Варна, Бургас?

Национално предателство нарече решението на кабинета относно Шенген депутатът от ГЕРБ – СДС Делян Добрев. Той коментира във Фейсбук информацията, че правителството се е съгласило срещу въздушен Шенген да приемем 6000 авганистанци и сирийци.

Къде ще ги строите новите лагери? В София? В Пловдив, Варна, Бургас, пита Добрев в публикацията си. Според него това е „позорен край на така наречената сглобка.“

Ето цялата публикация:

„Според Епицентър, Денков се е съгласил да приемем 6000 афганистански бежанци. По-лошото е, че ако това е договорка по принцип, то връщането на огромен брой бежанци у нас ще продължи.

Ще трябва да се строят нови лагери. Къде? В хасковския регион са над 50% от местата за настаняване на бежанци. В моят район хората сме гостоприемни и състрадателни към бежанците, защото самите ние сме потомци на бежанци от Беломорска и Одринска Тракия. Повече обаче не можем да приемем при нас! Къде ще ги строите новите лагери? В София? В Пловдив, Варна, Бургас?

Нито мога да го разбера това, нито да го повярвам! Разбирам да получим пълноправно членство в Шенген, ама срещу „въздушен“, без ангажимент за Шенген по суша ми се струва толкова лоша сделка, че си е чисто национално предателство, перфектен повод за оставка на цялото правителство и позорен край на така наречената „сглобка“.

 

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *