Национална награда за младежко доброволчество

Столичната организация на Български Червен кръст ще проведе церемония по връчване на Национална награда за младежко доброволчество – „Носи промяната. Бъди доброволец!“. Наградата се връчва на активни личности и инициативи/каузи, ангажирани с доброволчески дейности в полза на обществото през 2023, като част от дейностите по проект „Дерзай смело!“, финансиран от НПИМД по чл. 10а от Закона за хазарта 2023 с рег No НПИМД-КО1-М-020/23

Проектът „Дерзай смело!“ има за цел да стимулира младежкото доброволчество, предоставяйки възможност за повишаване на знанията и уменията на младите хора в различни сфери като лидерство, гражданска активност, критично мислене, умения за живот и др. и включването им в поредица от разнообразни дейности.

За официалната церемония са поканени представители на Министерство на младежта и спорта, Министерство на образованието, Национално представителство на студентските съвети, Национален младежки форум, доброволци от различни градове в страната и служители на Столична организация на БЧК и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *