Участието на бившия президент Тръмп в „Сам вкъщи 2“

Доналд Тръмп гневно отхвърли твърденията на режисьора на „Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк“, че той е изискал известна епизодична роля във филма.

Бившият президент се появи за кратко във филма от 1992 г. в сцена, заснета в хотел Плаза, който той притежаваше по това време.

Режисьорът Крис Кълъмбъс каза, че г-н Тръмп е настоял да се появи във филма, ако използват хотела като място, пише BBC.

Но г-н Тръмп каза, че създателите на филма са го „умолявали“ да се появи.

„Бях много зает и не исках да го правя. Те бяха много мили, но преди всичко упорити“, написа той в своята платформа Truth Social в сряда.

„Съгласих се и останалото е история! Това малко камео излетя като ракета и филмът имаше голям успех и все още е, особено около Коледа“, каза той. „Хората ми се обаждат винаги, когато се излъчва.“

„Ако са се чувствали тормозени или не са ме искали, защо са ме вкарали и са ме държали там повече от 30 години?“ добави г-н Тръмп. „Защото бях и все още съм страхотен за филма, ето защо!“

Първоначалните коментари на г-н Кълъмбъс бяха направени в интервю за Business Insider през 2020 г., въпреки че получиха подновено внимание в социалните медии по Коледа.

Режисьорът каза, че г-н Тръмп е поискал епизодична поява в допълнение към обичайния хонорар за снимане в хотела.

„Ние платихме таксата, но той също каза „единственият начин да използвате Плаза е, ако аз участвам във филма“, каза г-н Кълъмбъс. „Така че се съгласихме да го включим във филма.

Той също така каза, че хората са аплодирали, когато г-н Тръмп на прожекции и че това се е превърнало в „момент“ за публиката.

Но той добави, че наистина е изискал ролята си във филма.

Г-н Тръмп обаче каза, че „нищо не може да бъде по-далеч от истината“.

Във филма главният герой Кевин Маккалистър – изигран от Маколи Кълкин – използва кредитната карта на баща си, за да се регистрира в Плазa, където г-н Тръмп услужливо му дава указания до фоайето.

Г-н Тръмп има десетки епизодични роли в телевизионни сериали и филми, включително „Сексът и градът“, „Зулендър“, „Уолстрийт: Парите никога не спят“ и „Двуседмично предизвестие“.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *