Излиза ни много по-скъпо това правителство, което имаме в момента, отколкото да нямаме такова

В първия работен ден на Народното събрание за тази година, Заместник-председателят на „Възраждане“, Цончо Ганев се включи на живо от Парламента, в ефира на „Нова телевизия“ за да заяви позициите на третата политическа сила в страната, по отношение на наболелите и злободневни обществени проблеми с национално значение.

„Управляват ни партии, които са създадени, за да отричат тези, които са в управлението на страната и ни излиза по-скъпо правителството, което имаме в момента, отколкото да няма, изобщо такова. С едно от последните решения, преди Коледа, беше одобрено да купим американски реактори за 70 млрд. лв., а се продадоха български такива, на стойност 1 млрд. лв.“, коментира Цончо Ганев.

Той допълни, че криейки се зад това да няма нови избори, Правителството взима пагубни решения и стигаме до момент, в който ни управляват хора, които променят Основния закон на страната и вкарват притеснителни текстове, срещу които има над 50 отрицателни становища и само едно положително на – БХК. По отношение на избора на ръководство на регулаторите, Ганев коментира : „Това е пагубно, пример давам с НЗОК и цирковете, около избора на ръководството ѝ. Това са договорки за лица, които са компрометирани, това е срамно, но е факт, че ще се случи.“

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *