Миро завършва турнето си с концерт в „Арена София“

Миро ще завърши турнето си „Best of“ с концерт в зала „Арена София“ на 17 април. „The Grand Finale“ ще бъде големият финал на поредицата от музикални събития, които започнаха през август м.г. В кулминацията на турнето ще бъдат включени големите хитове на Миро, както и нови песни, които подготвя в момента, научи ДУМА от Татяна Павлова, експерт комуникации и пиар мениджър. Този концерт ще бъде възможността за феновете на Миро да се потопят в магията на неговата музика и да споделят емоцията и атмосферата на изпълненията му на живо, след като всички дати от турнето бяха разпродадени значително по-рано.
За концерта в „Арена София“ той и екипът му подготвят цялостно музикално преживяване за зрителите с допълнителни визуални ефекти, танцови изпълнения и специални гост-изпълнители. Междувременно той работи и върху нов албум, който се очаква да излезе тази година.
Турнето на Миро „Best of“ започна от сцената на пълния Летен театър в Созопол през август, а след това концертите бяха в Бургас, Стара Загора и Варна. В София близо 4000 души аплодираха и пяха заедно с Миро на първия му за годината концерт в зала 1 на НДК. Последва коледно издание на 21 декември, което включваше и специално избрани рождествени песни.
На сцената с Миро на всички концерти са музикантите от „SoulBmoll“ – Момчил Косев (китари, вокали и аранжименти), Александър Васев (клавири), Виктор Викторов (барабани), Емилио Мархолев (бас китара), Христо Нейчев (китара), Мартин Бодуров (тромпет, хорн), Иван Йорданов (саксофон, флейта), както и вокалното трио „Trinity“ – Славина Калканджиева, Миглена Русева и Божана Спасова.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *