Вдъхновителката д-р Манчикова е финалист за Women Leaders Awards

Церемонията е на 1 март в София
 
С натрупаните 22 години опит в медицината  и с безкомпромисното качество в услугите и в подбора на медицинска апаратура за точна диагностика и ефективно лечение,  Севдалина Манчикова се нарежда сред успешните двигатели на медицински центрове у нас, сочи журито на   Международния форум Women Leaders Awards 2024.  Събитието  ще се проведе  на  1 март 2024 г. в бал на та зала  на  5-звездн и я Hyatt Regency Sofia,  съобщават организаторите от  международната платформа за сътрудничество – GLOBAL LEADERS.
Д-р Манчикова   смело изгражда медицинския център Флоренция в черноморския регион, оборудван с най-съвременната техника и професионален екип.
Севдалина е истински пример за преданост, иновация и човечност в здравеопазването, а нейните принципи и постижения са истинско вдъхновение, категорични са колегите й.
Тя превръща центъра не само в място за качествено и ефективно лечение, но и в оазис на комфорт и уют за своите пациенти.

Нейната философия винаги е била да предложи цялостна грижа на пациента, обединявайки висококачествените медицински услуги със създаването на спокойна и приятна атмосфера.
Севдалина започва своята медицинска кариера след завършване на Медицинския колеж със специалност Акушерка.
Със своя непоколебим дух и страст към медицината, тя не само преминава през различни отдели в престижния Майчин дом, включително Реанимация, Анестезиология и операционен блок, но и обогатява своя опит в отделението по Акушерство и гинекология в болница Токуда.  
Партньори на международния форум са  Зонта Клуб Интернешънъл, Международният Институт за Сигурност и Сътрудничество, Българската Търговско-Промишлена Палата, Българо-Италианският Бизнес Клуб, Българо-Македонската Търговско промишлена Палата, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара, Гръцката Търговска камара в Солун и други.
Организаторът на форума – Global Leaders (GL), е платформа за доказани професионалисти в различни области, които оказват устойчиво въздействие върху развитието на обществото. Част от общността на GL са лидери в индустрията, бизнеса, туризма, медицината, медиите, социалното предприемачество, културното управление, устойчивото въздействие и развитието на обществото. Чрез мащабни международни инициативи, събития и партньорства, платформата създава условия за ускорен кариерен растеж, и организационно въздействие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *