Герой от Биг Брадър събра очите на столичани с ескорт от 12-метрови лимузини

Даниел Делчев събра гости за ЧРД в бял и черен хамър, линкълн и ягуар

В четири 12-метрови лимузини събра гостите за рождения си ден героят от „Биг брадър 4“ Даниел Делчев, който нашумя и с безпрецедентния престой в таен частен арест в Дубай, докато Интерпол го издирваше  месеци наред.

Луксозният ескорт събра очите на столичани, които снимаха въздългите лимузини – бял и черен Хамър, Линкълн и черен Ягуар.  Докато роженикът разливаше шампанско със златни частици и скъпи питиета в лимузините, ескортът премина по жълтите павета, стигна до НДК и спря пред стъклените небостъргачи на изхода на София на бул. Цариградско шосе. 
Сред гостите му бяха журналистките Патриция Кирилова и Дани Златанчева, които инициираха издирването му след изчезването в Дубай и с усилията на разследващите полицаи и партньорите им от Близкия изток  успяха да го открият и върнат в България. 
Преди няколко месеца Даниел Делчев привлече общественото внимание  като обяви, че е предсказал убийството на бизнесмена Алексей Петров в седмичните прогнози, които е изготвял за него чрез карти Таро.  Близките му са категорични, че Делчев е бил близък приятел на убитата екс барета.
„Щом се разля чашата с шампанско, значи и на него му се празнува с нас днес“,  сподели с гостите си рожденикът, който е партньор на луксозните лимузини  Limos BG.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *