Любовта ръжда не хваща, но тази към Cybertruck – може би?

Някои собственици на Cybertruck твърдят, че авангардните им автомобили започват да ръждясват, след като са стояли под дъжда.

В публикации във форум за модела потребител, наречен Raxar, пише, че е получил автомобила си онзи ден и е бил предупреден, че дъждът може да доведе до ръждясване.

„Консултантът изрично спомена, че Cybertruck развива оранжеви следи от ръжда при дъжд и това изисква автомобилът да бъде полиран. Чувал съм историята за това, че никога не трябва да изваждате своя Делориан на дъжд, но просто никога не съм чел нищо за ръждата и Cybertruck.“

В друг пост той разказва: „Все още не съм изчистил колата, а тя е била само два дни в дъжда.

Потребителят споделя и снимки на малки оранжеви петънца ръжда по каросерията от неръждаема стомана, за които твърди, че са направени след „измиване със сапун“.

Според доставчика на метали Mead Metals неръждаемата стомана е предразположена към ръждясване в определени среди, посочва Business Insider.

„За да предотвратите повреда на външната част, незабавно отстранете корозионните вещества (като мазнини, масла, птичи изпражнения, смола от дървета, мъртви насекоми, петна от катран, пътна сол, промишлени отпадъци и др.”

 

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *