АЛПИЙЦИТЕ НА СК“ЮЛЕН“ С ПРИЗОВИ КЛАСИРАНИЯ В ТРИ ШАМПИОНАТА

От 13 до 15 март в курортите Боровец и Мальовица се проведоха детски състезания за купите „Мемориал на шампионите“, „Петър Попангелов – Старши“ и „Чамкория“. В надпреварата взеха участие близо 230 деца от всички клубове в страната.
Малките алпийци на ски клуб „Юлен“ прибавиха нови купи и медали към трофеите си в разгара на състезателния сезон.
Велина Панчева се завърна с две победи и едно второ място при момичетата до 10 години. Никол Иванова спечели сребро и бронз в стартовете на Боровец, след което спечели злато на Мальовица. Михаела Милева получи медал за шесто място при момичетата до 12 години на „Мемориал на шампионите“.
В най-многобройната група – момчета до 10 години, Александър Муса спечели купата на „Мемориал на шампионите“, бронз на „Петър Попангелов – Старши“ и сребро за второто място на купа „Чамкория“. Андрей Замфиров спечели в надпреварата за купа „Петър Попангелов – Старши“ и „Чамкория“ при момчетата в същата възрастова група.
Дванадесетгодишните състезатели от „Юлен“ показаха изключителни технически умения, като Рони Муса стана победител за купа „Чамкория“, трето място на „Мемориал на шампионите“ и четвърто място за купа „Петър Попангелов – Старши“. Андрей Самарджийски зае второ, трето и четвърто място в отделните стартове, а Никола Балевски беше сред наградените до шесто място в трите старта.
Никола Замфиров се представи отлично, като спечели второ място в надпреварата за „Мемориал на шампионите“ и „Петър Попангелов – Старши“ при най-малките момчета. Всички участници впечатлиха публиката и получиха не само награди, но и множество овации на финала.