В УНСС ще се проведе първото голямо събитие, създадено от студенти – Bag of Concepts x UNWE

Bag of Concepts x UNWE e първото голямо събитие, създадено от студенти, което ще се проведе на 30 март от 10 часа в аула „Максима“. 10 лектори ще разкажат автентични истории от своя професионален и личен път, ще дадат интересни идеи и ще запалят искрата за положителна промяна. Събитието е фокусирано върху личностното и професионалното развитие на младото поколение.

Ивайло Русинов, студент в УНСС, главният организатор на събитието, посочва в свое интервю, че екипът, който стои зад събитието се е опитал събере хора от различни сфери, за да може да се обхванат максимално много гледни точки, които да мотивират младежите.

Събитието се нарича „Торба с идеи“ или Bag of Concepts, за да може всеки да сподели как той вижда успеха и как може да го постигне. Ще стане дума за бизнеса, личностното развитие, AI и много други интересни теми.

Сред лекторите са: певицата Керана  (Юлия Ковачева); Неда Малчева – художник, илюстратор; Гери Турийска – създател на „Пощенска кутия за приказки“; Стойне Василев – предприемачество и финанси; Петър Джугански – човешки ресурси и образование, Стефан Попов (Чефо) – Актьор и Youtuber, Георги Ненов – Личностно развитие и други.